Basisonderwijs

Officiële aanmelding Dia-eindtoets 2019

Van 1 december 2018 tot en met 31 januari 2019 kunt u zich officieel aanmelden voor de Dia-eindtoets. De Dia-eindtoets is af te nemen tussen 15 april 2019 en 14 mei 2019. Als een leerling ziek is, of om andere redenen afwezig is, kan de digitale toets op een later tijdstip (op een computer van de school) ingehaald worden voor 24 mei 2019. 

Digitale afname

De Dia-eindtoets kunt u makkelijk en veilig digitaal afnemen op verschillende devices. Wanneer u een online krant kunt lezen op uw device dan kunt u met een gerust hart de Dia-eindtoets afnemen. Wanneer u over onvoldoende devices beschikt kunt u contact opnemen met de afdeling basisonderwijs (basisonderwijs@diatoetsen.nl / 050-8200120). De iPadservice is beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Heeft u al een vooraanmelding geplaatst? Vul dan het verkorte aanmeldformulier in.

Officiële aanmelding Dia-eindtoets 2019

Uw gegevens worden door ons gebruikt om de afname digitaal mogelijk te maken. Uiteraard gaan we zorgvuldig en vertrouwelijk om met deze gegevens.

*Meldt u meerdere scholen aan? Vul dan per school een aanmeldformulier in. 

**Neemt u binnen twee werkdagen contact op met de afdeling basisonderwijs via 050-8200120

 

De Dia-eindtoets op de iPad

Leerlingen van De Schatkamer in Zwolle maken de Dia-eindtoets op de iPad. In dit filmpje vertellen ze over hun ervaring. Door het maken van de toets op een tablet konden ze zich beter concentreren!

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de laatste ontwikkelingen op gebied van online toetsen.

Wil je ons volgen?