Basisonderwijs

Aanmelden proeftoetsen

Wilt u kennismaken met de Dia-eindtoets? Dat kan door mee te doen aan een proeftoets tussen 
1 november 2019 en 29 februari 2020. De proeftoets is een prettige manier voor leerlingen om kennis te maken met de setting van de Dia-eindtoets. Voor leerkrachten is het een goede kennismaking met de manier van rapporteren. De opgaven van de eindtoets worden ontwikkeld door toetsexperts maar we willen dit ook graag in de praktijk testen. Door deelname aan de proeftoets draagt u bij aan een nog betere eindtoets met betrouwbare resultaten!

Digitale afname

De proeftoets is makkelijk en veilig digitaal af te nemen op verschillende devices. Wanneer u een online krant kunt lezen op uw device dan kunt u met een gerust hart de Dia-eindtoets afnemen. Bij onvoldoende eigen devices, kunt u gebruik maken van onze betaalde iPadservice. Neem hiervoor na de zomervakantie contact met ons op. 

Wanneer u de proeftoets heeft afgenomen ontvangt u, bij voldoende toetsafnames in november en december, eind januari van ons een leerlingrapport.

Aanmelding Proeftoets 2019 - 2020

Uw gegevens worden door ons gebruikt om de afname digitaal mogelijk te maken. Uiteraard gaan we zorgvuldig en vertrouwelijk om met deze gegevens.

*Meldt u meerdere scholen aan? Vul dan per school een aanmeldformulier in. 

**Neem hiervoor na de zomervakantie contact op met de afdeling basisonderwijs via 050-8200120

 

De Dia-eindtoets op de iPad

Leerlingen van De Schatkamer in Zwolle maken de Dia-eindtoets op de iPad. In dit filmpje vertellen ze over hun ervaring. Door het maken van de toets op een tablet konden ze zich beter concentreren!

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de laatste ontwikkelingen op gebied van online toetsen.

Wil je ons volgen?