Nieuws

Nieuws

Update i.v.m. Coronavirus

Ook wij nemen specifieke maatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Zo zullen alle schoolbezoeken en andere activiteiten de komende weken niet doorgaan. Onze helpdesk blijft de komende weken iedere werkdag bereikbaar via telefoon (050-8200120) en e-mail (basisonderwijs@diataal.nl (PO) info@diataal.nl (VO). 

Kom alles te weten over Toetsen & Formatief waarderen met grip op executieve functies!

Diataal werkt mee aan een uniek collegeprogramma van SkillsMETER met als thema: Toetsen & formatief waarderen met grip op executieve functie in krachtige onderwijsteams van vandaag

Wij nodigen u graag uit voor deze leerzame collegemiddag!

7 april 2020: Workshop Diaplus, Diatekst en Tekstenlab

Op dinsdag 7 april 2020 vindt de workshop 'Diaplus, Diatekst en Tekstenlab' plaats op de Fontys in Sittard. Toetsen zijn bedoeld om informatie te geven over de ontwikkeling van leerlingen en richting te geven aan didactisch handelen. Diatoetsen dragen bij aan een nieuwe toetscultuur, en maken het formatieve gebruik van toetsen mogelijk door ook aansluitend didactisch materiaal te leveren, genaamd Diaplus. Leerlingen krijgen een digitaal tijdschrift op hun niveau als ze de leestoets Diatekst hebben afgesloten. Dit schooljaar is Tekstenlab verschenen. Hilde zal ingaan op de wetenschappelijke achtergrond van deze nieuwe leesmethodiek en praktisch ingaan op het werken met Tekstenlab.

Zien we jou op de IB-dag?

Aankomende dinsdag (10 maart 2020) zijn we weer aanwezig op de uitverkochte IB-dag in de Reehorst in Ede! Ben jij als IB-er ook aanwezig op deze dag? Kom langs bij onze stand (plek 18), onze onderwijsadviseurs gaan graag met je in gesprek!

Actueel
Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de laatste ontwikkelingen op gebied van online toetsen.

Wil je ons volgen?